Категории

Нови продукти

Покажи: Списък /Таблица
Покажи:
Сортировка:
Антре Авалон
Коридорно обзавеждане с широчина 145 см, изработено в основен цвят венге и допълнителен дъб аляска
329.00 лв.
Кухненска мивка от полимермрамор 1003 (цвят по избор)
Мивка за вграждане в плот, размер: 625 х 475 мм, предлага се в различни цветове
135.00 лв.
Кресло с табуретка Davina
Кресло с табуретка Davina е комплект, подходящ за обзавеждане на жилищни и работни помещения – навсякъде, където го поставите, ще освежи интериора, а благодарение на тапицерията си от черна еко кожа, ще се почувствате привилегировани да разполагате с тази стилна офис мебел. Ергономичната конструкция с широка облегалка и допълнително разширение в горната си част предлага отлична опора за гърба и главата, независимо дали сме решили да я ползваме в изправена или да я наклоним в полегнала позиция. Подлакътниците са на точното място, там, където да поставим уморените си ръце, а за да не игнорираме краката - за тях практичният дизайн е предвидил специална опора – изящна табуретка. Кресло с табуретка Davina се предлага в класическия черен цвят.
366.00 лв.
Кресло с табуретка Erica
Кресло с табуретка Erica е комплект, подходящ за обзавеждане на жилищни и работни помещения, в които искаме да разполагаме с високофункционална офис мебел, приятна за окото и незаменима за сетивата. Как да го наречем? Пространство само за нас от две части, остров на усамотение или там, където се чувствам най-добре? Каквото и да изберем, знаем, че комплектът от кресло с табуретка Erica е много специална за нас мека мебел. Кресло с табуретка Erica предлага на седящия мека седалка с дебел слой понополиуретанов пълнеж, висока облегалка с допълнително омекотена част за главата и неделими от корпуса подлакътници – нищо повече не ни е нужно, за да се чувстваме удовлетворени. Независимо какво правите – релаксирате в офиса или гледате телевизия вкъщи, тази офис мебел ще бъде любимата ви. Кресло с табуретка Erica се предлага в два цвята: асфалтово сив и златно бежов.
382.80 лв.
Кресло с табуретка Lexi
Кресло с табуретка Lexi е комплект, подходящ за обзавеждане на жилищни и работни помещения и е особено популярна офис мебел поради универсалните му качества - грациозен дизайн, с който се вписва чудесно както в уютната домашна, така и в официалната бизнес среда, ергономична функционалност – креслото разполага с широка и мека седалка, масивна и висока облегалка, всички те - в хармония с удобни тапицирани подлакътници. Висококачествената текстилна дамаска допринася за отпускането на тялото с чувственото възприятие за мекота и нежен допир, докато люлеещият механизъм на креслото ви позволява да полегнете назад и да потънете в приятни мисли. Нещо липсва? Да, нека се погрижим и за краката, като им дадем заслужена почивка върху „нежните рамене” на симпатичната табуретка. Кресло с табуретка Lexi се предлага в три цвята: асфалтово сив, златно бежов и светлосив.
399.60 лв.
Аспиратор за вграждане Silverline 1144
Мощен телескопичен аспиратор за вграждане на 60 см, Обща мощност: 350 W, Цвят: инокс - неръждаема стомана
239.00 лв.
Аспиратор за вграждане Silverline 1190LX
Телескопичен аспиратор за вграждане на 60 см, инокс, с обща мощност 250 W
99.00 лв.
Аспиратор за вграждане Silverline 1350 бял
Телескопичен аспиратор за вграждане на 60 см
115.00 лв.
Аспиратор за вграждане Silverline 1350 черен
Телескопичен аспиратор за вграждане на 60 см
115.00 лв.
Кресло с табуретка Una
Кресло с табуретка Una е комплект, подходящ за обзавеждане на жилищни и работни помещения – навсякъде, където потребителят не иска да отлага миговете на релакс, а да се отпусне и отдаде пълноценно на почивка веднага щом това е възможно - между отделните срещи, след дълъг престой в неудобна поза пред екрана, за да се концентрира максимално преди важно решение и много други. Едва ли има друга офис мебел, която да ви дава тази възможност – с кресло с табуретка Una разполагате с работен инструмент и място за почивка в едно или по точно казано 2 в 1! Дизайнът на комплекта е изцяло подчинен на тази идея - тапициран е в качествена дамаска, осигуряваща приятна визия и нежен допир, седалката е широка и комфортна, а облегалката – висока и с допълнително омекотена част за главата, но подлакътниците са истинското бижу – удобни и отново тапицирани за цялостен комфорт. Защо и табуретка? Не пренебрегвайте умората на краката си, отдайте им заслужена почивка върху „нежните рамене” на симпатичната табуретка. Кресло с табуретка Una се предлага в два цвята: тъмновиолетов и алуминиево сив.
370.80 лв.
Офис кресло Carmen 7509
Офис кресло Carmen 7509 e подходящо за обзавеждане на офиси, кабинети, студиа, ателиета, работни, жилищни и складови помещения и е предназначен за тези, които искат да съчетаят генеричният комфорт, присъщ за креслата с високофункционалната ергономичност на офис стола. Всичко, проектирано в Carmen 7509, говори за стремежа на дизайнерите да удовлетворят потребностите на седящия, като в някои от отличителните характеристики на офис креслото е заложена дългосрочната перспектива офис креслото да ви служи дълго и вярно. За тази цел участъците от креслото, които са в непрекъснат контакт с човешкото тяло – седалка, облегалка и подлакътници, са тапицирани с устойчива текстилна дамаска, като по този начин се осигурява и максимален комфорт на потребителя, докато външните части на креслото – гърбът и страничната част на подлакътниците – с еко кожа, за атрактивен външен вид. Офис креслото разполага с всички стандартни функционални опции за регулиране на съвременните офис мебели от този клас. Офис креслото се предлага в класическия черен цвят.
205.00 лв.199.00 лв.
Офис кресло Carmen 2011
Офис кресло Carmen 2011 e подходящо за обзавеждане на офиси, кабинети, студиа, ателиета, работни, жилищни и складови помещения и е предназначен за тези, които искат да съчетаят комфортните удобства на креслата и практичността на работните офис столове. Искате да разполагате с работен офис стол, но не стандартният, а такъв, в който да можете да се отпуснете и потънете в забрава? Съвременният дизайн преодолява архаичните схващания и създава офис мебели, които сякаш са продукт на два свята – светът на практичните и функционални офис столове и светът на луксозните и ергономични кресла. Офис креслото Carmen 2011 е стилна офис мебел и е един от най-успешните представители на тези хибридни серии. Офис креслото е тапицирано с приятна на допир качествена дамаска, а страничните части – с практичната еко кожа. Отличаваща черта за конструкцията на тази мебел са плътните подлакътници, слети с облегалката и седалката, което допринася за оформянето на уютна комфортна зона, типична за креслата. Carmen 2011 е наследил металната хромирана база с колелца от „другия си родител”- офис столовете, които осигуряват мобилност и възможност за регулация на всички функционални опции, типични за тях. Офис креслото се предлага в класическия черен цвят.
165.00 лв.158.40 лв.
Офис стол Carmen 6133
Офис стол Carmen 6133 e подходящ за обзавеждане на офиси, кабинети, студиа, ателиета, работни, жилищни и складови помещения и е предназначен за тези, които са ценители на офис столовете – тип кресла, създаващи усещането за комфорт и лукс в съчетание с големи дози ергономичност и функционалност. Carmen 6133 изглежда наистина като произведение на висшия пилотаж в дизайна с повърхностите си, тапицирани с мека и гладка еко кожа и подплътени с различни по обем меки вложки, подобряващи цялостния престой на седящия върху стола. Подлакътниците са важен елемент, определящ степента на удовлетвореност от потребителя, и затова на тях е отделено специално внимание, като също са тапицирани и подплатени с меки вложки – сега вече можете да отпуснете спокойно ръце и да релаксирате в прегръдките на Carmen 6133. Офис столът разполага с всички стандартни функционални опции за регулиране на съвременните офис столове от този клас. Офис столът се предлага в черен цвят.
153.00 лв.
Офис стол Carmen Faraon
Офис стол Carmen Faraon e подходящ за обзавеждане на офиси, кабинети, студиа, ателиета, работни, жилищни и складови помещения и е предназначен за тези, които са ценители на елегантните и практични работни столове, предлагащи надеждност, функционалност и комфорт в големи дози. Защо Faraon? Защото с Carmen Faraon можем да се чувстваме като фараони с тапицираните с гладка и качествена еко кожа офис столове, изпълнени в сдържани, но създаващи домашен уют цветове. Офис столът разполага с всички стандартни функционални опции за регулиране на съвременните офис столове от този клас. Офис столът се предлага в три цвята: черен, светлосив и бордо.
132.00 лв.
Офис стол Carmen Favorit
Офис стол Carmen Favorit е подходящ за обзавеждане на офиси, кабинети, студиа, ателиета, работни, жилищни и складови помещения и е предназначен за тези, които са ценители на семплия, но отличителен дизайн на работния офис стол. В дизайна на Carmen Favorit е заложена идеята за работен стол, който безотказно, ден след ден ще продължи да ви служи, защото тази офис мебел разполага с пълния набор от многофункционални характеристики, които правят това възможно. Офис столът е изработен от качествена еко кожа, а конструкцията и подлакътниците са от солиден полипропилен, благодарение на които офис столът се превръща в предпочитан избор за всеки офис интериор. Офис столът е наличен в черен цвят.
123.00 лв.
Онлайн магазин от Sharley's
Мебели Банко© 2004 - 2018 Всички права запазени.
Мобилна версия  Таблет версия