Категории
Контакти


   facebook

За въпроси и заявки:

Работно време:

Понеделник - Петък: 10:00 - 18:30
Събота: почивен ден
Неделя: почивен ден

Мебели БАНКО София

кв.Овча Купел 1,
ул. Президент Линкълн,бл. 423, партер
тел: (02)414 68 68

Мебели БАНКО Троян

Адрес на производстена складова база Троян:
с. Орешак,
местност "Върбака",
ул. "Васил Попстефанов" 30

За нестандартни кухни

Кунята е лицето на всеки дом. Освен да е красива и атрактивна, важно е тя да е удобна и функционална. Но това не винаги може да се постигне с готови кухненски конфигурации. Ето защо Мебели Банко предлагат и т.н.р. "кухни по индивидуален проект". Те са съобразени с пространствените особености на жилището, както и с конкретните Ви изсквания за функционалност и комфорт. Предлагаме голам избор и материали и цветове: ламинирани 18мм ПДЧ плоскости в цветова гама от над 80 цвята, фурнирован и нефурнировани МДФ плоскости,  както и естествена дървесина (чам, бук или дъб). 

При поръчки на мебели по индивидуален проект е желателен оглед и взимане на размери на място. В случай, че имате готов проект, изпратете го за цена на mebelibanko@gmail.com.

 
Мебели Банко извършват като безплатна услуга вземане на размери и изготвяне на остойностен проект по предварителна уговорка за София град и София област. За заявка за размери позвънете на 02 414 68 68 или 0894 10 18 18 или пишете на mebelibanko@gmail.com.

Промерен 2D проект:


Мебели Банко извършват транспорт, разнос и цялостен монтаж на изработените мебели. Стойността на тези услуги се калкулира отделно и ще бъде приложена към изготвения Ви проект.

ВАЖНО! При монтаж на кухня по заявка на клиента Мебели Банко предлагат и услуга връзване на електрическата и водопроводна част.

За подробности и конкретна оферта, пишете ни на mebelibanko@gmail.com

Лице за контакт: Тодор Порязов: 02 414 68 68

НАЧИНИ ЗА ПЛАЩАНЕ
СПОДЕЛИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ

Онлайн магазин от Sharley's
Мебели Банко© 2004 - 2019 Всички права запазени.
Мобилна версия  Таблет версия