Категории
Контакти


   facebook

Контактен център за
въпроси и поръчки:

Работно време:

Понеделник-Петък: 10:00-18:00

Събота: почивен ден
Неделя: почивен ден

 

Нестандартно обзавеждане

 

Мебели Банко изработват нестандартни мебели, като предлагат цялостни решения за вашия дом, офис или хотел. Материалите, които използваме, са: ламинирани 18мм ПДЧ плоскости в цветова гама от над 80 цвятa, както и естествена дървесина (чам, бук, липа или дъб).
 
При поръчки на мебели по индивидуален проект е желателен оглед и взимане на размери на място. В случай, че имате готов проект, изпратете го за цена на mebelibanko@gmail.com.
 
Мебели Банко извършват като безплатна услуга вземане на размери и изготвяне на остойностен проект по предварителна уговорка за София град и София област. За заявка за размери позвънете на 02 414 68 68 или 0894 10 18 18 или пишете на mebelibanko@gmail.com.
 
Посещенията на място за територията на гр. София се извършват в рамките на 2 работни дни от Вашето запитване, а за останалите населени места чрез предварителна уговорка.
 
Изготвянето на проекта става в рамките на 3 работни дни от вземане на точните размери.
 
Клиентът получава готовия проект на място в търговските обекти на Мебели Банко или по електронен път (по избор).
 
Мебели Банко извършват транспорт, разнос и цялостен монтаж на изработените мебели. Стойността на тези услуги се калкулира отделно и ще бъде приложена към изготвения Ви проект.
НАЧИНИ ЗА ПЛАЩАНЕ
СПОДЕЛИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ

Онлайн магазин от Sharley's
Мебели Банко© 2004 - 2024 Всички права запазени.
Мобилна версия  Таблет версия