Категории
Контакти


   facebook

За въпроси и заявки:

Работно време:

Понеделник - Петък: 10:00 - 18:30
Събота: почивен ден
Неделя: почивен ден

Мебели БАНКО София

кв.Овча Купел 1,
ул. Президент Линкълн,бл. 423, партер
тел: (02)414 68 68

Мебели БАНКО Троян

Адрес на производстена складова база Троян:
с. Орешак,
местност "Върбака",
ул. "Васил Попстефанов" 30

Офис кресла

Офис кресла
Покажи: Списък /Таблица
Покажи:
Сортировка:
Офис стол Кармен 6075
офис стол с газов амортисьор, коригиране на височината и люлееща функция, дамската от мека еко кожа в черно
79.00 лв.
Офис стол Carmen Saturn
Офис стол Carmen Saturn е подходящ за обзавеждане на офиси, кабинети, студиа, ателиета, работни, жилищни и складови помещения и удовлетворява потребностите на голям брой потребители поради възможностите си за индивидуални настройки спрямо изискванията на седящия, комфортните подлакътници, устойчивата на износване дамаска в разнообразни цветове и полипропиленова база със сърцевина от метал. Офис столът е наличен в пет цвята: бежов, бежово-черен, кафяв, кафяво-черен и зелено-черен.
82.00 лв.
Офис стол Lori
Офис стол с пластмасова основа и дамаска тип мрежа в пет цвята.
82.50 лв.
Офис стол Carmen Practic
Офис стол Carmen Practic е подходящ за обзавеждане на офиси, кабинети, студиа, ателиета, работни, жилищни и складови помещения и удовлетворява потребностите на голям брой потребители благодарение на възможностите си за индивидуални настройки спрямо изискванията на седящия. Carmen Practic разполага с практична функция за корекция на височината и наклона на облегалката, както и с удобни подлакътници, които съвместно създават необходимите условия за правилна и комфортна позиция на мускулатурата и гръбначния стълб на тялото като не му позволяват да се напряга дори след дълги часове на седене. Carmen Practic е тапициран с висококачествена, фина текстилна дамаска в няколко цвята и разполага със здрава и устойчива полипропиленова база. Офис столът е наличен в два цвята: розово-черен F и оранжево-черен F.
84.00 лв.
ОФИС СТОЛ КАРМЕН 6080-1
офис стол с газов амортисьор, коригиране на височината, дамаска - черна еко кожа
85.00 лв.
ОФИС СТОЛ КАРМЕН 6080
офис стол с газов амортисьор, коригиране на височината, люлееща функция, тапицерия от еко кожа с цвят: черна, бежова и крем
87.00 лв.
 Офис кресло Дери
офис кресло с дамаска еко кожа и метална кръстачка
99.00 лв.
Офис стол TDM-6011B
директорски офис стол с дамаска комбинация от кожа и плат в синьо и чено, с висока облегалка и люлеещ механизъм
99.00 лв.
Офис стол UT-G01
черен кожен офис стол със средно висока облегалка и люлеещ механизъм
99.00 лв.89.00 лв.
Офис стол CARMEN 6078
Офис стол от черна еко кожа с подлакътници, газов амортисьор, опция за коригиране на височината и регулируем люлеещ механизъм.
115.00 лв.
Офис стол CARMEN 6002
Офис стол с подлакътници, газов амортисьор, опция за коригиране на височина и регулируем люлеещ механизъм.
119.00 лв.
Офис стол Carmen 6006
Офис стол Carmen 6006 е подходящ за обзавеждане на офиси, кабинети, студиа, ателиета, работни, жилищни и складови помещения и е предназначен за тези, които са ценители на семплия, функционален и естетически издържан офис работен стол. Carmen 6006 изобилства от умели комбинации на елементи, като двуцветното съчетание на текстилни дамаски от свежи и ярки цветове с еко кожа, както и хромираната основа с практични полипропиленови подлакътници, които превръщат офис стола в желано допълнение към интериора на работната среда. Офис столът разполага с всички стандартни многофункционални характеристики за регулиране на съвременните офис столове от този клас.
119.00 лв.
Офис стол CARMEN 6077
Офис стол от черна еко кожа с подлакътници, газов амортисьор, опция за коригиране на височината и регулируем люлеещ механизъм.
119.00 лв.115.00 лв.
Офис стол Кармен 6274
офис кресло тип "президентски стол" - метална кръстачка и подлакътници, газов амортисьор, коригиране на височина, люлееща функция
120.00 лв.
Офис стол Carmen Favorit
Офис стол Carmen Favorit е подходящ за обзавеждане на офиси, кабинети, студиа, ателиета, работни, жилищни и складови помещения и е предназначен за тези, които са ценители на семплия, но отличителен дизайн на работния офис стол. В дизайна на Carmen Favorit е заложена идеята за работен стол, който безотказно, ден след ден ще продължи да ви служи, защото тази офис мебел разполага с пълния набор от многофункционални характеристики, които правят това възможно. Офис столът е изработен от качествена еко кожа, а конструкцията и подлакътниците са от солиден полипропилен, благодарение на които офис столът се превръща в предпочитан избор за всеки офис интериор. Офис столът е наличен в черен цвят.
123.00 лв.
НАЧИНИ ЗА ПЛАЩАНЕ
СПОДЕЛИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ

Онлайн магазин от Sharley's
Мебели Банко© 2004 - 2019 Всички права запазени.
Мобилна версия  Таблет версия