Категории
Контакти


   facebook

Контактен център за
въпроси и поръчки:

 

Работно време:

 

Понеделник -Петък:10:00 -18:30

Събота: почивен ден
Неделя: почивен ден

 

Офис кресла

Офис кресла
Покажи: Списък /Таблица
Покажи:
Сортировка:
ОФИС СТОЛ КАРМЕН 6080-1
офис стол с газов амортисьор, коригиране на височината, дамаска - черна еко кожа
82.40 лв.
Офис стол Lori
Офис стол с пластмасова основа и дамаска тип мрежа в пет цвята.
82.50 лв.
Офис стол Кармен 6075
офис стол с газов амортисьор, коригиране на височината и люлееща функция, дамската от мека еко кожа в черно
87.00 лв.
ОФИС СТОЛ КАРМЕН 6080
офис стол с газов амортисьор, коригиране на височината, люлееща функция, тапицерия от еко кожа с цвят: черна, бежова и крем
92.40 лв.
 Офис кресло Дери
офис кресло с дамаска еко кожа и метална кръстачка
99.00 лв.
Офис стол UT-G01
черен кожен офис стол със средно висока облегалка и люлеещ механизъм
99.00 лв.89.00 лв.
Офис стол CARMEN 6078
Офис стол от черна еко кожа с подлакътници, газов амортисьор, опция за коригиране на височината и регулируем люлеещ механизъм.
115.00 лв.
Офис стол CARMEN 6002
Офис стол с подлакътници, газов амортисьор, опция за коригиране на височина и регулируем люлеещ механизъм.
119.00 лв.
Офис стол Carmen Favorit
Офис стол Carmen Favorit е подходящ за обзавеждане на офиси, кабинети, студиа, ателиета, работни, жилищни и складови помещения и е предназначен за тези, които са ценители на семплия, но отличителен дизайн на работния офис стол. В дизайна на Carmen Favorit е заложена идеята за работен стол, който безотказно, ден след ден ще продължи да ви служи, защото тази офис мебел разполага с пълния набор от многофункционални характеристики, които правят това възможно. Офис столът е изработен от качествена еко кожа, а конструкцията и подлакътниците са от солиден полипропилен, благодарение на които офис столът се превръща в предпочитан избор за всеки офис интериор. Офис столът е наличен в черен цвят.
123.00 лв.
Офис стол Carmen 7551
Офис стол Carmen 7551 е висока мебел, подходяща за специфичните нужди на някои офис интериори и е предназначен за любителите на строгия бизнес стил. Основна отличителна черта на офис стола е специалният издължен газов амортисьор, с който височината на стола варира от 114-135 см, а при седалката - в диапазона 69-90 см. А щом е високо, къде ще си поставим краката? При Carmen 7551 е помислено и за това, налице е стабилна поставка за краката във формата на хромиран метален ринг, който също е регулируем. Столът разполага и със стандартните многофункционални характеристики за регулиране на офис столове от този клас, а благодарение на мекия пълнеж и фината дамаска, столът предлага отлична ергономия и комфорт на седящия. Офис столът се предлага в класическия черен цвят.
125.00 лв.
Президентски стол Carmen 7505
Президентският офис стол Carmen 7505 е подходящ за обзавеждане на офиси, кабинети, работни, жилищни и складови помещения и е предназначен да удовлетвори изискванията на широк обхват от потребители – на тези, при които водеща роля имат авангардните допълнения на дизайна до тези, за които водеща роля имат високофункционалните характеристики за сметка на богатите визуални елементи. Carmen 7505 разполага с всички необходими екстри – регулиране на височината, люлееща функция и възможност за заключването ѝ, които в съчетание с класическия вид на офис стола го представят като несравнимо допълнение към интериора на всеки офис. Офис столът се предлага в черен цвят.
125.00 лв.
Офис стол Carmen 7552
Офис стол Carmen 7552 е специализирана висока мебел, подходяща за специфичните нужди на някои офис интериори и е предназначен за любителите на високата практичност и естетика. Основна отличителна черта на офис стола е специалният издължен газов амортисьор, с който височината на стола варира от 114-135 см, а при седалката - в диапазона 69-90 см. А щом е високо, къде ще си поставим краката? При Carmen 7552 е помислено и за това, налице е стабилна поставка за краката във формата на хромиран метален ринг, който също е регулируем. Столът разполага и със стандартните многофункционални характеристики за регулиране на офис столове от този клас, а благодарение на мекия пълнеж и фината дамаска на седалката, както и на изработената от здрава синтетична мрежеста материя облегалка, предпазваща от запарване и изпотяване, столът, като цяло, предлага отлична ергономия и комфорт на седящия. Офис столът се предлага в класическия черен цвят.
129.00 лв.
Офис стол Кармен 6174
Офис кресло тип "президентски стол" - метална кръстачка и подлакътници, газов амортисьор, коригиране на височина, люлееща функция, до 130 кг. Еко кожа във вишна или тъмно кафяво.
129.00 лв.
Офис стол Tennessee
офис кресло черна еко кожа + мрежа с метална кръстачка
130.00 лв.
Офис стол CARMEN 6077
Офис стол от черна еко кожа с подлакътници, газов амортисьор, опция за коригиране на височината и регулируем люлеещ механизъм.
138.00 лв.
НАЧИНИ ЗА ПЛАЩАНЕ
СПОДЕЛИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ

Онлайн магазин от Sharley's
Мебели Банко© 2004 - 2020 Всички права запазени.
Мобилна версия  Таблет версия