Категории
Контакти


   facebook

Контактен център за
въпроси и поръчки:

 

Работно време:

 

Понеделник -Петък:10:00 -18:30

Събота: почивен ден
Неделя: почивен ден

 
Ергономичен офис стол POFIT
Ергономичен офис стол POFITЕргономичен офис стол POFITЕргономичен офис стол POFITЕргономичен офис стол POFITЕргономичен офис стол POFITЕргономичен офис стол POFITЕргономичен офис стол POFIT
Ергономичен офис стол POFIT
Ергономичен офис стол POFIT
Ергономичен офис стол POFIT
Ергономичен офис стол POFIT
Ергономичен офис стол POFIT
Ергономичен офис стол POFIT
Ергономичен офис стол POFIT
Ергономичен офис стол POFIT

Ергономичен офис стол POFIT

POFIT е високо приспособим eргономичен стол от световен клас, подходящ за потребители с различна височина, тегло и тип на тялото. Разработен от изследователи, проучвали данните и отзивите за навиците на седене, POFIT обещава да осигури най-доброто от един офис стол. Столът е с 5D облегалка за глава, 3 в 1 Революционна опора на гръбначния стълб, Повече от 300% подкрепа за гръбначния стълб, Бионична корекция на гръбначния стълб, 3D подлакътник.
Цена: 1 235.00 лв.975.00 лв.
Количество:

 
 
 
POFIT е високо приспособим eргономичен стол от световен клас, подходящ за потребители с различна височина, тегло и тип на тялото. Разработен от изследователи, проучвали данните и отзивите за навиците на седене, POFIT обещава да осигури най-доброто от един офис стол. Столът е с 5D облегалка за глава, 3 в 1 Революционна опора на гръбначния стълб, Повече от 300% подкрепа за гръбначния стълб, Бионична корекция на гръбначния стълб, 3D подлакътник.

ХАРАКТЕРИСТИКИ:

 • 5D облегалка за глава
POFIT е проектиран с 5D облегалка за глава, която може да се регулира по височина, наклон, ъгъл и дълбочина за обща защита на врата  и нулево напрежение на рамената. Облегалката за глава е проектирана така, че да осигури комфорт и поддръжка за различни форми на главата посредством иновативна гъвкава структура.
 • 3 в 1 Революционна опора на гръбначния стълб
Облегалката на POFIT е система, проектирана да следва извивките на тялото посредством бионичен централен гръбнак  с двоен ред ребра. Опората на облегалката има следните функции за по-добро движение и поддръжка за минимизиране на болките в гърба.
1. Динамичен бионен гръбнак
2. Двоен ред многопосочни ребра за поддръжка
3. Движение за намаляване/облекчаване на напрежението

 
 • Повече от 300% подкрепа за гръбначния стълб
Докато обикновените офис столове предлагат опора само на 3 точки в лумбалната област (средна долна част на гърба), Bionic-гръбначният стълб на POFIT поддържа 5 точки в лумбалната област с допълнителни 3 стави на гръбнака на ниво гръден кош (средата на гърба) и 1 точка на гръбнака на ниво  опашни прешлени (долната част на гърба). С такава близка и персонализирана поддръжка за вашия гръб, можете да работите и играете удобно за дълги часове без болки в тялото.
 

 
POFIT може да поддържа правилно α ъгъла на лумбалните прешлени чрез рентгенови данни
 • Бионична корекция на гръбначния стълб
Функцията за регулиране на Bionic-гръбначния стълб е система за поддържане на гръбначния стълб, която е проектирана да имитира гръбнака и двоен ред ребра.
Тъй като всички хора имат различно телосложение и ръст, Bionic-гръбначният стълб лесно се настройва в 7 позиции, за да съответства на вашата уникална извивка на гърба, обслужвайки потребители с височина от 150 см до 190 см.

 • Интелигентни функции
Напредвайки в своята мисия за премахване на свързаните със стола болки и дискомфорт, POFIT е ергономичен стол свързан с Bluetooth към смарт приложение.
Приложението ви насочва към правилните пози на седене и препоръчва оптимални настройки и позиции на стола за вас.
Смарт Приложение
Облегалката и седалката са снабдени със сензори, захранвани от батерии, които комуникират с приложението. То показва вашите индивидуални настройки и дава препоръки въз основа на въведения от Вас профил.
 
Някои удобни за потребителя функции включват:

 1. Ръководство за здравословна седяща поза
 2. Настройка за защита на лумбалната зона
 3. Предупреждение за неправилна поза на седене
 4. Предупреждение за заседяване
 5. Оценка на позицията и статистика
 • Регулирането става лесно
POFIT разполага с различни пози за седене, което осигурява неутрално позициониране на тялото. Механизмът на седалката позволява по-дълбоко отклонение с регулиране на напрежението и заключване на позициите. Регулирането на предния ръб на седалката поддържа бедрата създавайки опора за дълги часове седене без болка.
1. Единично управление на лоста
  Височина на седалката и наклона на гърба с 4 заключващи позиции
2. Два режима наклона назад
Режим „Разхлабване“ за естествена и отпускаща поддръжка, докато режим „Затягане“ за по-здрава поддръжка
3. Регулиране на дълбочината на седалката
Регулирате дълбочината на седалката без да променяте позицията на седалката и облегалката

 • Автоматично проследяване на лумбалното движение LiveMotion
Системата за автоматично проследяване на лумбалното движение LiveMotion може да осигури изключителен комфорт и пълна поддръжка на лумбалните  и опашните прешлени на потребителя във всяка седнала поза.
 • 3D подлакътник
Подлакътниците могат да се настройват в 3 посоки към предпочитаната от вас височина, ъгъл и дълбочина, за да персонализирате вашия стол.
 • Гаранция 5 години
 • Максимално допустимо тегло - 150 кг
 • Размери (mm)
1045 (височина) x 666 (широчина) x 666 (дълбочина) (цялостни размери без приставки)
445 – 530 Височина на седалката
490 – 515 Дълбочина на седалката
600 Ширина на седалката


В крайната цена на продуктите в онлайн магазин mebelibanko.com  не е включена  доставка до адрес на потребителя, освен ако не е изрично упоменато.

В сила от 12.03.2020 влизат нови цени за доставка:

* Доставка до всяка точка на страната се извършва  на цена от 8 до 25 лева (за поръчки на стойност до 500 лв) 

Доставката е безплатна за всички поръчки на стойност над 500 лева за територията на страната  (Не важи за поръчки, които се нуждаят от транспорт с камион над 3.5 т)

* Цени за доставка на мебели за територията на България:

 • София-град – цената на доставката е 8 лева независимо от бройката и обема на поръчаните продукти.
 • България (без София град): цена за доставка до 25 лева в зависимост от бройката и обема на поръчаните продукти.
 • Експресна доставка по тарифи на куриер в зависимост от теглото и обема на поръчаните продукти /по запитване чрез модула за въпроси към всеки продукт или чрез контактен център/
 • Доставки извън територията на страната се извършват по допълнителна договорка. /по запитване чрез модула за въпроси към всеки продукт или чрез контактен  център/

Можете да получите поръчаните от Вас продукти на място от складова база в град София, кв. Овча купел 1, ул. Президент Линкълн № 98  или от складова база с. Орешак, община Троян, по предварителна уговорка в нарочен ден и час, като в случая Вие сами транспортирате поръчаните стоки.
 

ПОРЪЧКИ НА МЕБЕЛИ

Предлагаме  три варианта за поръчка на нашите продукти: през сайта, по телефон или чрез бутона Бърза поръчка.

 • За да поръчате през сайта направете следното:
 1. Натиснете червения бутон ПОРЪЧАЙ (вдясно от снимката на продукта)!
 2.  Ако не желаете да добавяте други продукти, натиснете КЪМ КОЛИЧКАТА. Ако желаете да добавите още продукти към поръчка, кликнете върху ПРОДЪЛЖИ ДА ПАЗАРУВАШ. Той се добавя в потребителската кошница към предишния продукт, който сте поръчали!
 3. Посочете желаното количество!
 4. След като вече сте добавили всички желани продукти, кликнете върху червения бутон Поръчка (най-долу)!
 5. Попълнете изисканата информация ! Ако желаете фактура, кликнете върху опцията ИСКАМ ФАКТУРА, която се намира най-долу в стъпка ЛИЧНИ ДАННИ!
 6. Изпратете Вашата поръчка, като натиснете червения бутон НАТИСНЕТЕ ПОРЪЧКАТА!

След като получим  Вашата поръчка, наш служител обработва данните от нея и изготвя бланка-поръчка с индивидуален номер, която Ви се  изпраща на посочения от Вас  имейл за одобрение. В нея се съдържат всички детайли по заявката (срок и начини на доставка, плащане, параметрите на поръчаните продукти - цветове, дамаски, материали, разновидности и др). След получаване на Вашето потвърждение, поръчката се счита за валидно направена и се преминава към нейното изпълнение.

 • Ако се затруднявате да поръчате онлайн, можете да направите Вашата поръчка и на телефони 02 4146868 или 0894 101818!
 • Ако предпочитате ние да Ви потърсим по телефона, за да вземем поръчката Ви, кликнете върху сивия бутон БЪРЗА ПОРЪЧКА ПО ТЕЛЕФОН (вдясно от снимката на продукта, под бутоните ПОРЪЧАЙ И КУПИ НА КРЕДИТ)

Моля, имайте предвид, че не всички мебели, показани на нашия сайт, са налични на склад. Можете да проверите дали желаният от Вас продукт е наличен на склад по телефон или чрез електронната ни поща. Наличните на склад в София продукти се доставят в срок до 7 работни дни. Срокът на доставка на останалите мебели е различен в зависимост от срока, необходим за изработката им.

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ:

Всички цени на мебели в Е-магазина на МЕБЕЛИ БАНКО са в български левове, с включен ДДС. Цените са за единично количество и НЕ включват разходите за доставка и монтаж на мебелите, освен ако не е изрично упоменато.

Цената и разходите за доставка и монтаж на мебели (ако има такива) могат да бъдат платени по някой от следните начини:

 1. при доставката - в брой от Клиента или от трето лице от името на Клиента;
 2. по банков път в банкова сметка (виж сметката в раздел Контакти);
 3. с кредитна или дебитна карта в търговските обекти на МЕБЕЛИ БАНКО или на адреса на получаване чрез подвижния ни ПОС – терминал;
 4. с кредитна или дебитна карта през виртуалния пос на сайта (плащане онлайн);
 5. с наложен платеж (при доставка с куриер);
 6. на изплащане (виж условията в раздел Мебели на изплащане);
 7. чрез PayPal: mebelibanko@gmail.com 

ВАЖНО! Всички такси по плащане с PayPaL и такси на банките по превалутиране (при плащане във валута) са за сметка на потребителя.

При поръчка на продукти, които не се поддържат на склад, а се изработват по индивидуални параметри в цвят, размер, дамаска и други, изискваме авансово плащане в размер на 30% от общата стойност, което можете да заплатите по банков път , на място в офиса ни (в брой или с карта) или чрез виртуалния ПОС /онлайн плащане/ 

 

 

 • Цена за разнос до партерен етаж или с асансьор  на продукти за които не важи отделен ценоразпис - 10 лева за всеки продукт

 • Цена за разнос за всеки следващ след партер етаж без асансьор - 5 лева за всеки продукт
   

  Ценоразпис за разнос на обемни продукти:

МЕКА МЕБЕЛ

 • Триместно канапе с механизъм - 10 лв/етаж
 • Триместно канапе без механизъм - 8 лв/етаж
 • Двуместно канапе с механизъм - 8 лв/етаж
 • Двуместно канапе без механизъм - 6 лв/етаж
 • Фотьойл с механизъм - 6 лв/етаж
 • Фотьойл без механизъм - 5 лв/етаж
 • Ъглова гарнитура   - 12 лв/етаж

МАТРАЦИ

 • Еднолицев над размер 100 см - 8 лв/етаж
 • Двулицев над размер 100 см - 6 лв/етаж
 • Еднолицев до размер 100 см - 4 лв/етаж
 • Френско легло над 100 см - 12 лв/етаж
 • Френско легло до 100 см - 6 лв/етаж

Повечето продукти се предлагат в несглобен вид, фабрично опаковани в кашони и в цената им не е включен монтаж.

Мебели Банко извършва професионален монтаж на закупените от Вас мебели от квалифициран персонал. Монтажът на мебели, които не са описани в отделен ценоразпис, е платена услуга, цената на която възлиза на  15% от стойността на продуктите в поръчката, които се нуждаят от монтаж, но не по- малко от 20 лв.

Пример: Продукти на обща стойност 500 лева * 15% или цена за монтаж = 75 лв.  
 
Сглобяване и монтаж на кухненски шкафове (за 1 бр):
 1. Долен шкаф с две врати - 20.00 лв.
 2. Долен шкаф с една врата - 15.00 лв.
 3. Долен шкаф с чекмедже - 20.00 лв.
 4. Етажерка долен ред - 10.00 лв.
 5. Горен шкаф  с две врати - 20.00 лв.
 6. Горен шкаф  с една врата - 15.00 лв.
 7. Етажерка горен ред - 10.00 лв.
 8. Монтаж на термоплот  (без изрязване на отвори) - 7.00 лв.
 9. Монтаж на термогръб - 8.00 лв.
 10. Изрязване и вграждане на мивка в термоплот - 20.00 лв.
 11. Изрязване и вграждане на котлони в термоплот - 20.00 лв.
 12. Вграждане на пералня - 20.00 лв.
 13. Вграждане на миялна машина - 20.00 лв.
Допълнително заплатени услуги при монтаж на кухненски шкафове:
 1. Свързване на пералня (при изградена ВИК и ел.инсталация) - 10.00 лв.
 2. Свързване на съдомиялна (при изградена ВИК и ел. иснаталаци) - 10.00 лв.
 3. Свързване сифон на мивка към канализацията - 15.00 лв.
 4. Поставяне и на смесител - 10.00 лв.
 5. Ел.свързване на фурна - 15.00 лв.
 6. Ел.свързване на котлони - 15.00 лв.
 7. Ел.свързване на аспиратор - 10.00 лв.
 8. Монтиране на стенна батерия (при наличие на плотове на стена) - 30.00 лв.
 9. Поставяне на контакти върху гърбове - 5.00 лв.
 10. Поставяне на спирателни кранчета за смесител, пералня, миялна машина - 5.00 лв.
ВАЖНИ УТОЧНЕНИЯ
 
Свързването на уредите, мивката и смесителя към водопровода и канализацията, както и свързването на уредите към електрическата мрежа, се извършва при предварително осигурени точки за свързване от страна на клиента.
 
Свързването на уреди, които не са закупени от Мебели Банко, се извършвапри  условие, че гаранционните условия позволяват независим монтаж.
 
Стари кухненски шкафове трябва да бъдат предварително демонтирани отклиента. Клиентът трябва да осигури необходимите условия и пространство
за извършване на монтажа.
 
В цената на монтажа не са включени: спирателни кранчета, твърди и мекивръзки, въздуховоди, допълнително окабеляване .
 

Изпратете този продукт на приятел

*Вашето име:


*Вашия E-mail адрес:


*E-mail на приятел:


Вашето мнение:

*Въведете кода от картинката:
Задайте въпрос относно този продукт

*Вашето име:


*Телефон за връзка:


*Вашия E-mail адрес:


*Вашето запитване:

*Въведете кода от картинката:
ВИЖТЕ ОЩЕ ОТ РАЗДЕЛ Офис кресла

ВИЖТЕ ОЩЕ ОТ РАЗДЕЛ Офис кресла

МЕБЕЛИ БАНКО ВИ ПРЕПОРЪЧВАТ

МЕБЕЛИ БАНКО ВИ ПРЕПОРЪЧВАТ

Бърза поръчка по телефон

Моля въведете вашите данни, и ние ще се свържем с вас
НАЧИНИ ЗА ПЛАЩАНЕ
СПОДЕЛИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ

Онлайн магазин от Sharley's
Мебели Банко© 2004 - 2020 Всички права запазени.
Мобилна версия  Таблет версия