Категории
Контакти


   facebook

Контактен център за
въпроси и поръчки:

 

Работно време:

 

Понеделник -Петък:10:00 -18:30

Събота: почивен ден
Неделя: почивен ден

 

Композитни мивки

Композитни мивки
Покажи: Списък /Таблица
Покажи:
Сортировка:
Информация за мивките
0.00 лв.
Мивка от полимермрамор 1001 (цвят по избор)
Тенденциите в дизайна при обзавеждането на кухнята са твърде динамични, но при избора на мивка трябва да се съобразите с няколко основни показателя: мивката да е с комфортен за потребителя дизайн, да е изработена от първокласни материали, да е с отлично предпазващо покритие и не на последно място по значимост – да радва окото и успешно да допълва кухненското обзавеждане. Мивката е за вграждане в плот, има размер 495 х 405 мм и се предлага с богата цветова палитра, като едно от най-важните предимства на предложените цветове е тяхната универсалност и приложимост към разнообразен цветови интериор на пространството.
110.00 лв.
Мивка от полимермрамор 1004 (цвят по избор)
Освен за подготовката, измиването и нарязването на хранителните продукти преди тяхното приготвяне и последващо измиване на кухненска посуда и чинии, е важно мивката да е максимално ефективна и съобразена с потребностите на всеки член от семейството. Дизайнът на мивката дава възможност за интериорна оптимизация на пространството на мивката, т.е. всичко да ви бъде под ръка - максимално ергономично, удобно, рационално и леснодостъпно. Така времето, прекарано там, ще бъде приятно, без нерви и усилия. Мивката е за вграждане в плот, има размер 495 х 515 мм и се предлага с богата цветова палитра, като едно от най-важните предимства на предложените цветове е тяхната универсалност и приложимост към разнообразен цветови интериор на пространството.
126.00 лв.
Мивка от полимермрамор 1002 (цвят по избор)
При избора на мивка не трябва да правите компромис, защото тя е основно работно място в кухнята, около 60% от времето си в кухнята, вие прекарвате край мивката. Ето защо, съществено важно е всички дейности около мивката, да бъдат извършвани максимално ефективно. Освен това от първостепенно значение е мивката да е изработена от първокласни материали, устойчиви на интензивно натоварване, повърхността ѝ да е защитена с предпазно покритие, осигуряващо дълъг експлоатационен срок, както и да бъде лесна за почистване – мечтата на всяка домакиня! Мивката е за вграждане в плот, има размер 570 х 500 мм и се предлага с богата цветова палитра, като едно от най-важните предимства на предложените цветове е тяхната универсалност и приложимост към разнообразен цветови интериор на пространството.
127.00 лв.
Мивка от полимермрамор 1005 (цвят по избор)
Кухнята е сърцето на дома, а мивката, наред с печката, можем да оприличим на една от двете основни артерии, които задвижват кръвообращението на вашия дом. Изчислено е, че ние прекарваме до 60% от времето си в кухнята именно на мивката, като само измиването на чинии се оценява на 230 часа годишно - около 10 денонощия! Ето защо от първостепенно значение е мивката да е изработена от първокласни материали, устойчиви на интензивно натоварване, повърхността ѝ да е защитена с предпазно покритие, осигуряващо дълъг експлоатационен срок, както и да бъде лесна за почистване – мечтата на всяка домакиня! А красивият външен вид е не само бонус, благодарение на него, кухнята ще стане още по-привлекателно място за всички членове на семейството, а пък кой знае – може по този начин, желаещите да помогнат на мама в измиването да чиниите, да станат повече! Дизайнът на мивката дава възможност за интериорна оптимизация на пространството на мивката, т.е. всичко да ви бъде под ръка - максимално ергономично, удобно, рационално и леснодостъпно. Така времето, прекарано там, ще бъде приятно, без нерви и усилия. Мивката е за вграждане в плот, има размер 560 х 455 мм и се предлага с богата цветова палитра, като едно от най-важните предимства на предложените цветове е тяхната универсалност и приложимост към разнообразен цветови интериор на пространството.
133.00 лв.
Кухненска мивка от полимермрамор 1003 (цвят по избор)
Мивка за вграждане в плот, размер: 625 х 475 мм, предлага се в различни цветове
135.00 лв.
Мивка от полимермрамор 1008 (цвят по избор)
Изборът на мивка е важен момент при оборудването на една кухня. За да останете в дългосрочен план доволни от избора си на мивка, трябва да се съобразите с няколко основни показателя: мивката да е с комфортен за потребителя дизайн, да притежава максимална функционалност, да е изработена от първокласни материали, осигуряващи надеждност и практичност, да е с отлично предпазващо покритие и не на последно място по значимост – да радва окото и да допълва успешно кухненското обзавеждане със стилния си дизайн. Мивката е за вграждане в плот, има размер 510 мм и се предлага с богата цветова палитра, като едно от най-важните предимства на предложените цветове е тяхната универсалност и приложимост към разнообразен цветови интериор на пространството.
145.00 лв.
Мивка от полимермрамор 1022 (цвят по избор)
Тенденциите в дизайна при обзавеждането на кухнята са твърде динамични, но при избора на мивка трябва да се съобразите с няколко основни показателя: мивката да е с комфортен за потребителя дизайн, да е изработена от първокласни материали, да е с отлично предпазващо покритие и не на последно място по значимост – да радва окото и успешно да допълва кухненското обзавеждане. Мивката е за вграждане в плот, има размер 525 х 455 мм и се предлага с богата цветова палитра, като едно от най-важните предимства на предложените цветове е тяхната универсалност и приложимост към разнообразен цветови интериор на пространството.
149.00 лв.
Мивка от полимермрамор 1044 (цвят по избор)
При избора на мивка не трябва да правите компромис, защото тя е основно работно място в кухнята, около 60% от времето си в кухнята, вие прекарвате край мивката. Ето защо, съществено важно е всички дейности около мивката, да бъдат извършвани максимално ефективно. Освен това от първостепенно значение е мивката да е изработена от първокласни материали, устойчиви на интензивно натоварване, повърхността ѝ да е защитена с предпазно покритие, осигуряващо дълъг експлоатационен срок, както и да бъде лесна за почистване – мечтата на всяка домакиня! Мивката е за вграждане в плот, има размер 490 х 510 мм и се предлага с богата цветова палитра, като едно от най-важните предимства на предложените цветове е тяхната универсалност и приложимост към разнообразен цветови интериор на пространството.
158.00 лв.
Мивка от полимермрамор 1033 (цвят по избор)
Изборът на мивка е важен момент при оборудването на една кухня. За да останете в дългосрочен план доволни от избора си на мивка, трябва да се съобразите с няколко основни показателя: мивката да е с комфортен за потребителя дизайн, да притежава максимална функционалност, да е изработена от първокласни материали, осигуряващи надеждност и практичност, да е с отлично предпазващо покритие и не на последно място по значимост – да радва окото и да допълва успешно кухненското обзавеждане със стилния си дизайн. Мивката е за вграждане в плот, има размер 625 х 475 мм и се предлага с богата цветова палитра, като едно от най-важните предимства на предложените цветове е тяхната универсалност и приложимост към разнообразен цветови интериор на пространството.
159.00 лв.
Мивка от полимермрамор 2011 (цвят по избор)
Освен за подготовката, измиването и нарязването на хранителните продукти преди тяхното приготвяне и последващо измиване на кухненска посуда и чинии, е важно мивката да е максимално ефективна и съобразена с потребностите на всеки член от семейството. Дизайнът на мивката дава възможност за интериорна оптимизация на пространството на мивката, т.е. всичко да ви бъде под ръка - максимално ергономично, удобно, рационално и леснодостъпно. Така времето, прекарано там, ще бъде приятно, без нерви и усилия. Мивката е за вграждане в плот, има размер 925 х 485 мм и се предлага с богата цветова палитра, като едно от най-важните предимства на предложените цветове е тяхната универсалност и приложимост към разнообразен цветови интериор на пространството.
173.00 лв.
Мивка от полимермрамор 1007 (цвят по избор)
Изборът на мивка е важен момент при оборудването на една кухня. За да останете в дългосрочен план доволни от избора си на мивка, трябва да се съобразите с няколко основни показателя: мивката да е с комфортен за потребителя дизайн, да притежава максимална функционалност, да е изработена от първокласни материали, осигуряващи надеждност и практичност, да е с отлично предпазващо покритие и не на последно място по значимост – да радва окото и да допълва успешно кухненското обзавеждане със стилния си дизайн. Мивката е за вграждане в плот, има размер 790 х 480 мм и се предлага с богата цветова палитра, като едно от най-важните предимства на предложените цветове е тяхната универсалност и приложимост към разнообразен цветови интериор на пространството.
193.00 лв.
Мивка от полимермрамор 2022 (цвят по избор)
Кухнята е сърцето на дома, а мивката, наред с печката, можем да оприличим на една от двете основни артерии, които задвижват кръвообращението на вашия дом. Изчислено е, че ние прекарваме до 60% от времето си в кухнята именно на мивката, като само измиването на чинии се оценява на 230 часа годишно - около 10 денонощия! Ето защо от първостепенно значение е мивката да е изработена от първокласни материали, устойчиви на интензивно натоварване, повърхността ѝ да е защитена с предпазно покритие, осигуряващо дълъг експлоатационен срок, както и да бъде лесна за почистване – мечтата на всяка домакиня! А красивият външен вид е не само бонус, благодарение на него, кухнята ще стане още по-привлекателно място за всички членове на семейството, а пък кой знае – може, по този начин, желаещите да помогнат на мама в измиването да чиниите, да станат повече! Дизайнът на мивката дава възможност за интериорна оптимизация на пространството на мивката, т.е. всичко да ви бъде под ръка - максимално ергономично, удобно, рационално и леснодостъпно. Така времето, прекарано там, ще бъде приятно, без нерви и усилия. Мивката е за вграждане в плот, има размер 485 х 925 мм и се предлага с богата цветова палитра, като едно от най-важните предимства на предложените цветове е тяхната универсалност и приложимост към разнообразен цветови интериор на пространството.
195.00 лв.
Мивка Quadra 100 Black&White серия
(Vitrotek 3G 465.00лв) (Metaltek 373.00лв) (Granitek 363. 00лв)
363.00 лв.
Мивка Quadra 110 Black&White серия
(Vitrotek 3G 585.00лв) (Metaltek 484.00лв) (Granitek 454. 00лв)
454.00 лв.
НАЧИНИ ЗА ПЛАЩАНЕ
СПОДЕЛИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ

Онлайн магазин от Sharley's
Мебели Банко© 2004 - 2019 Всички права запазени.
Мобилна версия  Таблет версия