Категории
Контакти


   facebook

Контактен център за
въпроси и поръчки:

Работно време:

Понеделник-Петък: 10:00-18:00

Събота: почивен ден
Неделя: почивен ден

 
Информация за мивките
Информация за мивките

Информация за мивките

Цена: 0.00 лв.
Количество:

 
 
 

МИВКИ  EUROLUX  - РАЗЛИЧНИ ОТ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ

Мивките Eurolux са произведени от водещите италиански производители Elleci и Apell. Философията, изповядвана от тях, е да предложат на клиента високотехнологичен продукт, ненадминат по качество, с изключителен италиански дизайн.

 

 

 

КОМПОЗИТНИ МИВКИ

GRANITEK материалът, от който се произвеждат композитните мивки Eurolux, е плод на дълъг процес на проучвания от страна на италианската компания Elleci. Висококачественият материал представлява смес от акрилна смола и високо процентно съдържание на гранитни частици, хомогенно разпределени в сместа. Специализираният процес на производство подсигурява равномерното разпределение на гранитната маса във всички слоеве от структурата на мивката, като по този начин увеличава многократно устойчивостта на материала към удари, драскане и термични шокове.

Тази нова и уникална технология на производство е изключителен патент на Elleci и стои в основата на значителния пазарен дял и световната разпознаваемост, на които се радват мивките на италианската компания. 

На базата на GRANITEK технологията с допълнителни добавки на метализирани оцветители и алуминиеви микрочастици, експертите от Elleci разработват и нов висококачествен материал – METALTEK. Мивките от серията METALTEK впечатляват с нови цветове и съставки, които кореспондират съвършено с елегантното присъствие на иноксовите електродомакински уреди в модерната кухня.


В новия материал VITROTEK гранитните частици, използвани при технологията GRANITEK, са заменени от сферични кристални микроперли, хомогенно разпределени в акрилна смола. Новата формула на VITROTEK позволява създаването на стилни, високо хигиенични и антибактериални мивки с „копринен ефект” на повърхността. Физичните качества и свойства на кристалите да пречупват светлината, както и тяхната изключителна твърдост и съвършено гладка сферична повърхност определят високата степен на хигиеничност на VITROTEK материала и ефектните оптични свойства при модерните цветови решения в бяло и черно.

В унисон с последните тенденции в областта на кухненското обзавеждане композитните мивки Eurolux залагат на дизайна с главна буква. Вдъхновена от естественото движение на водата в природата, новата линия EGO интригува със стилна визия и форми, провокиращи ценителите на уникалния кухненски интериор. С грацията на нежна струя вода, моделите EGO внасят естествена красота, чистота и елегантност в сърцето на дома. Предизвикателство отправя и серията QUADRA, предлагаща нова концепция за вграждане на мивката в кухненския плот. В зависимост от търсения резултат, функционалните модели могат да бъдат монтирани както под и върху плота, така и на едно ниво с него.

Възможността за оцветяване на композитните материали в различни цветове, наподобяващи естествен камък или метал, хармонизира гранитните мивки Eurolux както с модерното кухненско обзавеждане, така и с ретро интериора.

ИНОКСОВИ МИВКИ

В пълна хармония с променящия се стил на живот иноксовите мивки Eurolux предлагат на българския пазар разнообразна гама от елегантни дизайнерски и функционални модели. Със своето голямо и дълбоко корито, иновативните модели, произведени от италианската компания Apell S.p.a., предлагат нова концепция в миенето, гарантирайки удобство и сигурност в експлоатацията. Създадени, за да улеснят готвенето и почистването, те са незаменим съюзник на съвременната домакиня в най-динамичната зона на дома.

Съществуват множество причини, италианският лидер Apell да избере неръждаемата стомана като лайтмотив за всички свои продукти:

• Прецизно съотношение хром-никел (18/10) - никелът увеличава здравината на стоманата и подобрява устойчивостта й на удари, а високото съдържание на хром е предпоставка за голямата й твърдост и изключителен блясък.
• Екологичност – характеристика от първостепенно значение за всяка компания, ориентирана към зачитането и защитата на околната среда. Приблизително 70% от стоманата във всяка иноксова мивка Eurolux подлежи на рециклиране.
• Хигиеничност – компактната метална повърхност на мивките Eurolux предотвратява развитието на бактерии и микроорганизми.
• Лесна поддръжка – иноксовите мивки Eurolux запазват бляскавата си повърхност с минимални усилия години наред.
• Устойчивост на удари и надраскване – солидната дебелина на стоманата е гаранция за нейната устойчивост на деформации, температурни промени и удари.
• Регенериращо свойство на стоманата – благодарение на т. нар. „пасивен филм” иноксовите мивки Eurolux са защитени срещу корозия. Пасивният филм по повърхността на инокса се характеризира със самовъзстановяващ се механизъм, който допринася за почти вечния му живот и блясък.
• Модели с класически, елегантен и модерен дизайн - луксозните мивки Eurolux следват решително последните тенденции в обзавеждането на съвременната кухня. Декоративните капаци на моделите IRIS, KALEIDOS и SINPHONIA подчертават съвършено тяхната прецизна и стилна визия. Само с едно движение те скриват използваните съдове, оставяйки цялостно усещане за чистота и порядък в кухнята. Тази нова концепция кореспондира хармонично мивките Eurolux с блясъка на иноксовите електродомакински уреди в съвременната кухня.

Перфектната визия и безупречната повърхност на иноксовите мивки Eurolux зависи от спазването на основните препоръки за употреба и съхранение на иноксовите мивки, които ще намерите в книжката с инструкции на Вашата мивка.

 


В крайната цена на продуктите в онлайн магазин mebelibanko.com  не е включена  доставка до адрес на потребителя, освен ако не е изрично упоменато.
 

* Доставка за територията София - 15 лева (за поръчки на стойност до 500 лв) 


* Доставка до всяка точка на страната се извършва на цена до 39 лева (за поръчки на стойност до 500 лв) 

Доставката е безплатна за всички поръчки на стойност над 500 лева за територията на страната  (Не важи за поръчки, които се нуждаят от транспорт с камион над 3.5 т)

* Цени за доставка на мебели за територията на България:

 • Цена за доставка до 39 лева в зависимост от бройката и обема на поръчаните продукти.
 • Експресна доставка по тарифи на куриер в зависимост от теглото и обема на поръчаните продукти /по запитване чрез модула за въпроси към всеки продукт или чрез контактен център/
 • Доставки извън територията на страната се извършват по допълнителна договорка. /по запитване чрез модула за въпроси към всеки продукт или чрез контактен  център/
 

ПОРЪЧКИ НА МЕБЕЛИ

Предлагаме  три варианта за поръчка на нашите продукти: през сайта, по телефон или чрез бутона Поръчка по телефон.

 • За да поръчате през сайта направете следното:
 1. Натиснете червения бутон ПОРЪЧАЙ (вдясно от снимката на продукта)!
 2.  Ако не желаете да добавяте други продукти, натиснете КЪМ КОЛИЧКАТА. Ако желаете да добавите още продукти към поръчка, кликнете върху ПРОДЪЛЖИ ДА ПАЗАРУВАШ. Той се добавя в потребителската кошница към предишния продукт, който сте поръчали!
 3. Посочете желаното количество!
 4. След като вече сте добавили всички желани продукти, кликнете върху червения бутон Поръчка (най-долу)!
 5. Попълнете изисканата информация ! Ако желаете фактура, кликнете върху опцията ИСКАМ ФАКТУРА, която се намира най-долу в стъпка ЛИЧНИ ДАННИ!
 6. Изпратете Вашата поръчка, като натиснете червения бутон НАТИСНЕТЕ ПОРЪЧКАТА!

След като получим  Вашата поръчка, наш служител обработва данните от нея и изготвя бланка-поръчка с индивидуален номер, която Ви се  изпраща на посочения от Вас  имейл за одобрение. В нея се съдържат всички детайли по заявката (срок и начини на доставка, плащане, параметрите на поръчаните продукти - цветове, дамаски, материали, разновидности и др). След получаване на Вашето потвърждение, поръчката се счита за валидно направена и се преминава към нейното изпълнение.

 • Ако се затруднявате да поръчате онлайн, можете да направите Вашата поръчка и на телефони 02 4146868 или 0894 101818!
 • Ако предпочитате ние да Ви потърсим по телефона, за да вземем поръчката Ви, кликнете върху сивия бутон ПОРЪЧКА ПО ТЕЛЕФОН (вдясно от снимката на продукта, под бутоните ПОРЪЧАЙ И КУПИ НА КРЕДИТ)

Моля, имайте предвид, че не всички мебели, показани на нашия сайт, са налични на склад. Можете да проверите дали желаният от Вас продукт е наличен на склад по телефон или чрез електронната ни поща. Наличните на склад в София продукти се доставят в срок до 7 работни дни. Срокът на доставка на останалите мебели е различен в зависимост от срока, необходим за изработката им.

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ:

Всички цени на мебели в Е-магазина на МЕБЕЛИ БАНКО са в български левове, с включен ДДС. Цените са за единично количество и НЕ включват разходите за доставка и монтаж на мебелите, освен ако не е изрично упоменато.

Цената и разходите за доставка и монтаж на мебели (ако има такива) могат да бъдат платени по някой от следните начини:

 1. при доставката - в брой от Клиента или от трето лице от името на Клиента;
 2. по банков път в банкова сметка (виж сметката в раздел Контакти);
 3. с кредитна или дебитна карта в офиса и складовете на МЕБЕЛИ БАНКО;
 4. с наложен платеж (при доставка с куриер);
 5. на изплащане (виж условията в раздел Мебели на изплащане);
 6. чрез PayPal: mebelibanko@gmail.com 

ВАЖНО! Всички такси по плащане с PayPaL и такси на банките по превалутиране (при плащане във валута) са за сметка на потребителя.

При поръчка на мебели, които не се поддържат на склад, а се изработват по индивидуални параметри в цвят, размер, дамаска и други, изискваме авансово плащане в размер на 30% от общата стойност, което можете да заплатите по банков път, на място в офиса ни (в брой или с карта) или чрез виртуалния ПОС /онлайн плащане/. Авансово плащане би могло да бъде изискано и при по-специфични поръчки или при поръчки на големи количества.

 

 

 • Цена за разнос до партерен етаж или с асансьор  на продукти, за които не важи отделен ценоразпис - 15 лева за всеки продукт

 • Цена за разнос за всеки следващ след партер етаж без асансьор - 5 лева за всеки продукт

  Ценоразпис за разнос на обемни продукти:

МЕКА МЕБЕЛ

 • Триместно канапе с механизъм - 20 лв/етаж
 • Триместно канапе без механизъм - 15 лв/етаж
 • Двуместно канапе с механизъм - 15 лв/етаж
 • Двуместно канапе без механизъм - 10 лв/етаж
 • Фотьойл с механизъм - 10 лв/етаж
 • Фотьойл без механизъм - 10 лв/етаж
 • Ъглова гарнитура  - 25 лв/етаж

МАТРАЦИ

 • Еднолицев над размер 100 см - 10 лв/етаж
 • Двулицев над размер 100 см - 8 лв/етаж
 • Еднолицев до размер 100 см - 6 лв/етаж
 • Френско легло над 100 см - 15 лв/етаж
 • Френско легло до 100 см - 10 лв/етаж

Повечето продукти се предлагат в несглобен вид, фабрично опаковани в кашони и в цената им не е включен монтаж.

Мебели Банко извършва професионален монтаж на закупените от Вас мебели от квалифициран персонал. Монтажът на мебели, които не са описани в отделен ценоразпис, е платена услуга, цената на която възлиза на  15% от стойността на продуктите в поръчката, които се нуждаят от монтаж, но не по- малко от 25 лв.

Пример: Продукти на обща стойност 500 лева * 15% или цена за монтаж = 75 лв.  
 
Ценоразпис за монтаж на кухня:
 • Сглобяване и монтаж на кухненски шкафове(за 1 бр):
 • Долен шкаф с две врати - 29.00 лв.
 • Долен шкаф с една врата - 22.00 лв.
 • Долен шкаф с чекмедже - 29.00 лв.
 • Бутилиера - 29.00 лв.
 • Етажерка долен ред – 12.00 лв.
 • Горен шкаф с две врати – 29.00 лв.
 • Горен шкаф с една врата - 22.00 лв.
 • Етажерка горен ред - 15.00 лв.
 • Шкаф с неподвижна част – 29.00 лв.
 • Колонен шкаф – 45.00 лв.
 • Обличане на комин - 29.00 лв.
 • Монтаж краен панел - 9.00 лв.
 • Монтаж на термоплот (без изрязване на отвори) - 7.00 лв.м.л
 • Монтаж на дистанциращ модул- 15.00 лв.бр
 • Монтаж на водобранна лайсна – 5.00 лв.м.л
 • Монтаж на цокъл - 6.00 лв.м.л
 • Монтаж на термогръб - 8.00 лв.m.л
 • Изрязване и вграждане на мивка в термоплот – 39.00 лв.
 • Изрязване и вграждане на котлони в термоплот - 39.00 лв.
 • Вграждане на пералня - 39.00 лв.
 • Вграждане на фурна - 19.00 лв.
 • Монтаж на аспиратор и свързване с гофрирана връзка – 25,00 лв.
 • Вграждане на микровълнова - 15.00 лв
 • Вграждане на миялна машина – 39.00 лв.
 • Вграждане на хладилник – 59.00 лв.
 • Допълнително платени услуги при монтаж на кухненски шкафове:
 • Свързване на пералня (при изградена ВИК и ел. инсталация) - 29.00 лв.
 • Свързване на съдомиялна (при изградена ВИК и ел. инсталация) - 29.00 лв.
 • Свързване сифон на мивка към канализацията - 25.00 лв.
 • Поставяне и на смесител - 25.00 лв.
 • Ел. свързване на фурна - 19.00 лв.
 • Ел. свързване на котлони - 19.00 лв.
 • Ел. свързване на аспиратор - 19.00 лв.
 • Монтиране на стенна батерия (при наличие на плотове на стена) - 39.00 лв.
 • Изрязване на отвор за контакт и поставяне на контакт - 9.00 лв.бр
 • Поставяне на спирателни кранчета за смесител, пералня, м. машина - 9.00 лв.бр
ВАЖНИ УТОЧНЕНИЯ
 
Свързването на уредите, мивката и смесителя към водопровода и канализацията, както и свързването на уредите към електрическата мрежа, се извършва при предварително осигурени точки за свързване от страна на клиента.
 
Свързването на уреди, които не са закупени от Мебели Банко, се извършвапри  условие, че гаранционните условия позволяват независим монтаж.
 
Стари кухненски шкафове трябва да бъдат предварително демонтирани отклиента. Клиентът трябва да осигури необходимите условия и пространство
за извършване на монтажа.
 
В цената на монтажа не са включени: спирателни кранчета, твърди и мекивръзки, въздуховоди, допълнително окабеляване.

Изпратете този продукт на приятел

*Вашето име:


*Вашия E-mail адрес:


*E-mail на приятел:


Вашето мнение:

*Въведете кода от картинката:
Задайте въпрос относно този продукт

*Вашето име:


*Телефон за връзка:


*Вашия E-mail адрес:


*Вашето запитване:

*Въведете кода от картинката:
Бърза поръчка по телефон

Моля въведете вашите данни, и ние ще се свържем с вас
НАЧИНИ ЗА ПЛАЩАНЕ
СПОДЕЛИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ

Онлайн магазин от Sharley's
Мебели Банко© 2004 - 2024 Всички права запазени.
Мобилна версия  Таблет версия