Категории
Контакти


   facebook

За въпроси и заявки:

Работно време:

Понеделник - Петък: 10:00 - 18:30 часа
Събота: почивен ден
Неделя: почивен ден

Мебели БАНКО София

кв.Овча Купел 1,
ул. Президент Линкълн,бл. 423, партер
тел: (02)414 68 68

Мебели БАНКО Троян

Адрес на производстена складова база Троян:
с. Орешак,
местност "Върбака",
ул. "Васил Попстефанов" 30

Информация за мивките

Информация за мивките

Цена: 0.00 лв.
Количество:
 
 

МИВКИ  EUROLUX  - РАЗЛИЧНИ ОТ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ

Мивките Eurolux са произведени от водещите италиански производители Elleci и Apell. Философията, изповядвана от тях, е да предложат на клиента високотехнологичен продукт, ненадминат по качество, с изключителен италиански дизайн.

 

 

 

КОМПОЗИТНИ МИВКИ

GRANITEK материалът, от който се произвеждат композитните мивки Eurolux, е плод на дълъг процес на проучвания от страна на италианската компания Elleci. Висококачественият материал представлява смес от акрилна смола и високо процентно съдържание на гранитни частици, хомогенно разпределени в сместа. Специализираният процес на производство подсигурява равномерното разпределение на гранитната маса във всички слоеве от структурата на мивката, като по този начин увеличава многократно устойчивостта на материала към удари, драскане и термични шокове.

Тази нова и уникална технология на производство е изключителен патент на Elleci и стои в основата на значителния пазарен дял и световната разпознаваемост, на които се радват мивките на италианската компания. 

На базата на GRANITEK технологията с допълнителни добавки на метализирани оцветители и алуминиеви микрочастици, експертите от Elleci разработват и нов висококачествен материал – METALTEK. Мивките от серията METALTEK впечатляват с нови цветове и съставки, които кореспондират съвършено с елегантното присъствие на иноксовите електродомакински уреди в модерната кухня.


В новия материал VITROTEK гранитните частици, използвани при технологията GRANITEK, са заменени от сферични кристални микроперли, хомогенно разпределени в акрилна смола. Новата формула на VITROTEK позволява създаването на стилни, високо хигиенични и антибактериални мивки с „копринен ефект” на повърхността. Физичните качества и свойства на кристалите да пречупват светлината, както и тяхната изключителна твърдост и съвършено гладка сферична повърхност определят високата степен на хигиеничност на VITROTEK материала и ефектните оптични свойства при модерните цветови решения в бяло и черно.

В унисон с последните тенденции в областта на кухненското обзавеждане композитните мивки Eurolux залагат на дизайна с главна буква. Вдъхновена от естественото движение на водата в природата, новата линия EGO интригува със стилна визия и форми, провокиращи ценителите на уникалния кухненски интериор. С грацията на нежна струя вода, моделите EGO внасят естествена красота, чистота и елегантност в сърцето на дома. Предизвикателство отправя и серията QUADRA, предлагаща нова концепция за вграждане на мивката в кухненския плот. В зависимост от търсения резултат, функционалните модели могат да бъдат монтирани както под и върху плота, така и на едно ниво с него.

Възможността за оцветяване на композитните материали в различни цветове, наподобяващи естествен камък или метал, хармонизира гранитните мивки Eurolux както с модерното кухненско обзавеждане, така и с ретро интериора.

ИНОКСОВИ МИВКИ

В пълна хармония с променящия се стил на живот иноксовите мивки Eurolux предлагат на българския пазар разнообразна гама от елегантни дизайнерски и функционални модели. Със своето голямо и дълбоко корито, иновативните модели, произведени от италианската компания Apell S.p.a., предлагат нова концепция в миенето, гарантирайки удобство и сигурност в експлоатацията. Създадени, за да улеснят готвенето и почистването, те са незаменим съюзник на съвременната домакиня в най-динамичната зона на дома.

Съществуват множество причини, италианският лидер Apell да избере неръждаемата стомана като лайтмотив за всички свои продукти:

• Прецизно съотношение хром-никел (18/10) - никелът увеличава здравината на стоманата и подобрява устойчивостта й на удари, а високото съдържание на хром е предпоставка за голямата й твърдост и изключителен блясък.
• Екологичност – характеристика от първостепенно значение за всяка компания, ориентирана към зачитането и защитата на околната среда. Приблизително 70% от стоманата във всяка иноксова мивка Eurolux подлежи на рециклиране.
• Хигиеничност – компактната метална повърхност на мивките Eurolux предотвратява развитието на бактерии и микроорганизми.
• Лесна поддръжка – иноксовите мивки Eurolux запазват бляскавата си повърхност с минимални усилия години наред.
• Устойчивост на удари и надраскване – солидната дебелина на стоманата е гаранция за нейната устойчивост на деформации, температурни промени и удари.
• Регенериращо свойство на стоманата – благодарение на т. нар. „пасивен филм” иноксовите мивки Eurolux са защитени срещу корозия. Пасивният филм по повърхността на инокса се характеризира със самовъзстановяващ се механизъм, който допринася за почти вечния му живот и блясък.
• Модели с класически, елегантен и модерен дизайн - луксозните мивки Eurolux следват решително последните тенденции в обзавеждането на съвременната кухня. Декоративните капаци на моделите IRIS, KALEIDOS и SINPHONIA подчертават съвършено тяхната прецизна и стилна визия. Само с едно движение те скриват използваните съдове, оставяйки цялостно усещане за чистота и порядък в кухнята. Тази нова концепция кореспондира хармонично мивките Eurolux с блясъка на иноксовите електродомакински уреди в съвременната кухня.

Перфектната визия и безупречната повърхност на иноксовите мивки Eurolux зависи от спазването на основните препоръки за употреба и съхранение на иноксовите мивки, които ще намерите в книжката с инструкции на Вашата мивка.

 


ПОРЪЧКИ НА МЕБЕЛИ

За да поръчате някой от подуктите, показани на сайта на Мебели Банко, направете следното:

 1. Натиснете черния бутон ПОРЪЧАЙ (вдясно от снимката на продукта), като преди това посочите желаното количество!
 2.  Влезте в поребителската кошница ( горе вдясно на екрана). Ако желаете да добавите още продукти към поръчка, отидете на съответния продукт в сайта и отново натиснете черния бутон ПОРЪЧАЙ. Той се добавя в потребителската кошница към предишния продукт, който сте поръчали.
 3. След като вече сте добавили всички желани продукти, кликнете върху Поръчка (най-долу)!
 4. Попълнете формата за поръчка в 3 стъпки! АКо желаете фактура, попълнете и данните за фактура!
 5. Изпратете Вашата поръчка, като натиснете черния бутон Потвърждение на поръчката!

След като получим  Вашата поръчка, наш служител обрабова данните от нея и попълва бланка-поръчка с индивидуален номер, която Ви се  изпраща на посочения от Вас  имейл за одобрение. В нея се съдържат всички детйли по заявката (срок и начини на доставка, плащане, параметрите на поръчаните продукти - цветове, дамаски, материали, разновидности и др). Едва след получаване на Вашето писмено потвърждение поръчката се счита за валидно направена и се преминава към нейното изпълнение.

Ако се затруднявате да поръчате онлайн, вече можете да направите Вашата поръчка и на телефон 02 4146868!

Моля, имайте предвид, че не всички мебели, показани на нашия сайт, са налични на склад. Можете да проверите дали желаният от Вас продукт е наличен на склад по телефон или чрез електронната ни поща. Наличните на склад в София продукти се доставят в срок до 7 работни дни. Срокът на доставка на останалите мебели е различен в зависимост от срока, необходим за изработката им.

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

Всички цени на мебели в Е-магазина на МЕБЕЛИ БАНКО са в български левове, с включен ДДС. Цените са за единично количество и НЕ включват разходите за доставка и монтаж на мебелите, освен ако не е изрично упоменато.

Цената и разходите за доставка и монтаж на мебели (ако има такива) могат да бъдат платени по някой от следните начини:

 1. при доставката - в брой от Клиента или от трето лице от името на Клиента;
 2. по банков път в банкова сметка (виж сметката в раздел Контакти);
 3. с кредитна или дебитна карта в търговските обекти на МЕБЕЛИ БАНКО или на адреса на получаване чрез подвижния ни ПОС – терминал;
 4. с кредитна или дебитна карта през виртуалния пос на сайта (плащане онлайн);
 5. с наложен платеж (при доставка с куриер);
 6. на изплащане (виж условията в раздел Мебели на изплащане);
 7. чрез PayPal: mebelibanko@gmail.com 

ВАЖНО! Всички такси по плащане с PayPaL и по превалутиране (при плащане във валута) са за сметка на клиента!

При поръчка на мебели, които не се поддържат на склад, а се изработват само по поръчка в цвят/размер по избор на клиента, имаме изискване за авансово плащане в размер на 30% от общата дължима сума, което можете да заплатите по банков път или на място в магазина ни (в брой или с карта).

При поръчки на мебели на стойност над 500 лв се изисква авансово плащане в размер на 30% от стойността на поръчката, , което можете да заплатите по банков път или на място в магазина ни (в брой или с карта).

Възможно е да изискаме авансово плащане и при поръчки на стойност под 500 лв, в зависимост от параметрите на поръчката или мястото на доставка.

 

Изпратете този продукт на приятел

Вашето име:


Вашия E-mail адрес:


E-mail на приятел:


Вашето мнение:
Въведете кода от картинката:


Задайте въпрос относно този продукт

Вашето име:


Телефон за връзка:


Вашия E-mail адрес:
Вашето запитване:
Въведете кода от картинката:


СПОДЕЛИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ

МЕБЕЛИ БАНКО ВИ ПРЕПОРЪЧВАТ

НАЧИНИ ЗА ПЛАЩАНЕ
СПОДЕЛИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ

Онлайн магазин от Sharley's
Мебели Банко© 2004 - 2018 Всички права запазени.
Мобилна версия  Таблет версия