Категории
Контакти


   facebook

Контактен център за
въпроси и поръчки:

 

Работно време:

 

Понеделник -Петък:10:00 -18:30

Събота: почивен ден
Неделя: почивен ден

 

Хотелски стаи

Хотелски стаи
Покажи: Списък /Таблица
Покажи:
Сортировка:
Хотелско обзавеждане Санторини
Обзавеждане за хотелска стая - спалня с нощни шкафчета, гардероб, тоалетка с огледало, поставка за телевизор и стенна закачалка. Хотелската стая се произвежда в цвят по избор.
604.00 лв.
Хотелско обзавеждане с единични легла Бали
Обзавеждане за хотелска стая - 2 еднични легла за матрак 82/190 см, нощни шкафчета, гардероб, тоалетка с огледало, поставка за телевизор, куфарник и стенна закачалка. Хотелската стая се произвежда в цвят по избор.
605.00 лв.
Хотелско обзавеждане Майорка
Обзавеждане за хотелска стая - спалня с нощни шкафчета, гардероб, тоалетка с куфарник, поставка за телевизор и ниска масичка. Хотелската стая се произвежда в цвят по избор.
629.00 лв.
Хотелско обзавеждане с единични легла Борнео
Обзавеждане за хотелска стая - 2 еднични легла за матрак 82/190 см, нощни шкафчета, гардероб, тоалетка с шкаф за мини бар и огледало и стенна закачалка. Хотелската стая се произвежда в цвят по избор.
671.00 лв.
Хотелско обзавеждане с единични легла Малага
Обзавеждане за хотелска стая - 2 еднични легла за матрак 82/190 см, нощни шкафчета, гардероб, тоалетка с огледало, куфарник + шкаф за мини бар, стенна закачалка и ниска масичка. Хотелската стая се произвежда в цвят по избор.
703.00 лв.
Хотелско обзавеждане с единични легла Мерида
Обзавеждане за хотелска стая - 2 еднични легла за матрак 82/190 см, нощни шкафчета, гардероб, тоалетка с огледало, поставка за телевизор и стенна закачалка. Хотелската стая се произвежда в цвят по избор.
706.00 лв.
Хотелско обзавеждане Аруба
Обзавеждане за хотелска стая - спалня с нощни шкафчета, гардероб, тоалетка с куфарник, поставка за телевизор и ниска масичка. Хотелската стая се произвежда в цвят по избор.
751.00 лв.
Хотелско обзавеждане с единични легла Малдиви
Обзавеждане за хотелска стая - 2 еднични легла за матрак 82/190 см, нощни шкафчета, гардероб, тоалетка с огледало, куфарник и стенна закачалка. Хотелската стая се произвежда в цвят по избор.
786.00 лв.
Хотелско обзавеждане с 2 еднинични легла Тирол
Обзавеждане за хотелска стая - 2 еднични легла за матрак 82/190 см с обща табла, нощни шкафчета, гардероб, тоалетка с огледало, куфарник, поставка за телевзиор, шкаф за мини бар, вертикално огледало и стенна закачалка. Хотелската стая се произвежда в цвят по избор.
816.00 лв.
Хотелско обзавеждане Кастория
Обзавеждане за хотелска стая - спалня с нощни шкафчета, гардероб с плъзгащи врати, тоалетка, поставка за телевизор, стенни закачлаки и куфарник. Хотелската стая се произвежда в цвят по избор.
834.00 лв.
Хотелско обзавеждане Хонолулу
Обзавеждане за хотелска стая - спалня с нощни шкафчета, гардероб, тоалетка с шкаф за минибар и огледало, куфарник и стенна закачалка. Хотелската стая се произвежда в цвят по избор.
875.00 лв.
Хотелско обзавеждане Абакус
Обзавеждане за хотелска стая с МДФ щора - спалня с нощни шкафчета, гардероб, тоалетка с огледало, щкаф за хладилник, поставка за телевизор и стенна закачалка.. Хотелската стая се произвежда в цвят по избор.
905.00 лв.
Хотелско обзавеждане с единични легла Барбадос
Обзавеждане за хотелска стая - 2 еднични легла за матрак 82/190 см, нощни шкафчета, гардероб, тоалетка с огледало, голямо огледало, стенна етажерка, поставка за телевизор, куфарник и стенна закачалка. Хотелската стая се произвежда в цвят по избор.
926.00 лв.
Хотелско обзавеждане Тенерифе
Обзавеждане за хотелска стая - спалня с нощни шкафчета, гардероб, тоалетка с огледало, поставка за телевизор, стенни закачалки и куфарник. Хотелската стая се произвежда в цвят по избор.
961.00 лв.
Хотелско обзавеждане Анталия
Обзавеждане за хотелска стая - спалня с нощни шкафчета, гардероб, тоалетка с огледало, шкаф за хладилник, куфарник и стенни закачалки. Хотелската стая се произвежда в цвят по избор.
1 059.00 лв.
НАЧИНИ ЗА ПЛАЩАНЕ
СПОДЕЛИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ

Онлайн магазин от Sharley's
Мебели Банко© 2004 - 2019 Всички права запазени.
Мобилна версия  Таблет версия