Категории
Контакти


   facebook

За въпроси и заявки:

Работно време:

Понеделник - Петък: 10:00 - 18:30
Събота: почивен ден
Неделя: почивен ден

Мебели БАНКО София

кв.Овча Купел 1,
ул. Президент Линкълн,бл. 423, партер
тел: (02)414 68 68

Мебели БАНКО Троян

Адрес на производстена складова база Троян:
с. Орешак,
местност "Върбака",
ул. "Васил Попстефанов" 30

Хотелски стаи

Хотелски стаи
Покажи: Списък /Таблица
Покажи:
Сортировка:
Хотелско обзавеждане Санторини
Обзавеждане за хотелска стая - спалня с нощни шкафчета, гардероб, тоалетка с огледало, поставка за телевизор и стенна закачалка. Хотелската стая се произвежда в цвят по избор.
549.00 лв.
Хотелско обзавеждане с единични легла Бали
Обзавеждане за хотелска стая - 2 еднични легла за матрак 82/190 см, нощни шкафчета, гардероб, тоалетка с огледало, поставка за телевизор, куфарник и стенна закачалка. Хотелската стая се произвежда в цвят по избор.
550.00 лв.
Хотелско обзавеждане Майорка
Обзавеждане за хотелска стая - спалня с нощни шкафчета, гардероб, тоалетка с куфарник, поставка за телевизор и ниска масичка. Хотелската стая се произвежда в цвят по избор.
571.00 лв.
Хотелско обзавеждане с единични легла Борнео
Обзавеждане за хотелска стая - 2 еднични легла за матрак 82/190 см, нощни шкафчета, гардероб, тоалетка с шкаф за мини бар и огледало и стенна закачалка. Хотелската стая се произвежда в цвят по избор.
610.00 лв.
Хотелско обзавеждане с единични легла Малага
Обзавеждане за хотелска стая - 2 еднични легла за матрак 82/190 см, нощни шкафчета, гардероб, тоалетка с огледало, куфарник + шкаф за мини бар, стенна закачалка и ниска масичка. Хотелската стая се произвежда в цвят по избор.
639.00 лв.
Хотелско обзавеждане с единични легла Мерида
Обзавеждане за хотелска стая - 2 еднични легла за матрак 82/190 см, нощни шкафчета, гардероб, тоалетка с огледало, поставка за телевизор и стенна закачалка. Хотелската стая се произвежда в цвят по избор.
643.00 лв.
Хотелско обзавеждане Аруба
Обзавеждане за хотелска стая - спалня с нощни шкафчета, гардероб, тоалетка с куфарник, поставка за телевизор и ниска масичка. Хотелската стая се произвежда в цвят по избор.
683.00 лв.
Хотелско обзавеждане с единични легла Малдиви
Обзавеждане за хотелска стая - 2 еднични легла за матрак 82/190 см, нощни шкафчета, гардероб, тоалетка с огледало, куфарник и стенна закачалка. Хотелската стая се произвежда в цвят по избор.
715.00 лв.
Хотелско обзавеждане с 2 еднинични легла Тирол
Обзавеждане за хотелска стая - 2 еднични легла за матрак 82/190 см с обща табла, нощни шкафчета, гардероб, тоалетка с огледало, куфарник, поставка за телевзиор, шкаф за мини бар, вертикално огледало и стенна закачалка. Хотелската стая се произвежда в цвят по избор.
743.00 лв.
Хотелско обзавеждане Кастория
Обзавеждане за хотелска стая - спалня с нощни шкафчета, гардероб с плъзгащи врати, тоалетка, поставка за телевизор, стенни закачлаки и куфарник. Хотелската стая се произвежда в цвят по избор.
758.00 лв.
Хотелско обзавеждане Хонолулу
Обзавеждане за хотелска стая - спалня с нощни шкафчета, гардероб, тоалетка с шкаф за минибар и огледало, куфарник и стенна закачалка. Хотелската стая се произвежда в цвят по избор.
795.00 лв.
Хотелско обзавеждане Абакус
Обзавеждане за хотелска стая с МДФ щора - спалня с нощни шкафчета, гардероб, тоалетка с огледало, щкаф за хладилник, поставка за телевизор и стенна закачалка.. Хотелската стая се произвежда в цвят по избор.
823.00 лв.
Хотелско обзавеждане с единични легла Барбадос
Обзавеждане за хотелска стая - 2 еднични легла за матрак 82/190 см, нощни шкафчета, гардероб, тоалетка с огледало, голямо огледало, стенна етажерка, поставка за телевизор, куфарник и стенна закачалка. Хотелската стая се произвежда в цвят по избор.
843.00 лв.
Хотелско обзавеждане Тенерифе
Обзавеждане за хотелска стая - спалня с нощни шкафчета, гардероб, тоалетка с огледало, поставка за телевизор, стенни закачалки и куфарник. Хотелската стая се произвежда в цвят по избор.
874.00 лв.
Хотелско обзавеждане Анталия
Обзавеждане за хотелска стая - спалня с нощни шкафчета, гардероб, тоалетка с огледало, шкаф за хладилник, куфарник и стенни закачалки. Хотелската стая се произвежда в цвят по избор.
963.00 лв.
НАЧИНИ ЗА ПЛАЩАНЕ
СПОДЕЛИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ

Онлайн магазин от Sharley's
Мебели Банко© 2004 - 2018 Всички права запазени.
Мобилна версия  Таблет версия