Често задавани въпроси

Цените на мебелите, посочени в сайта, крайни ли са?

Да,  всички цени, посочени на сайта, са крайни, с включен ДДС.

В цените на мебелите, посочени на сайта, включен ли е транспорт?

Не,  транспортът не е включен в цената. Той е за сметка на клиента, освен ако в поръчката не е упоменто друго.

Как се извършва транспортът на закупената от мен стока?


  • доставка на територията на България: до 39 лв; за поръчки на стойност над 500 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА
  • Всички поръчки над 500 лв - безплатен транспорт до адрес за цялата страна!
Можете да получите желаните от Вас мебели на място в склада ни с. Гурмазово от складова база с. Орешак по предварителна уговорка, като в случая Вие сами транспортирате поръчаните стоки.

Всички мебели, показани на сайта, ли са налични на склад?

Не всички мебели, показани на нашия сайт, са налични на склад. Можете да проверите дали желаният от Вас продукт е наличен на склад като изпратите запитване през сайта, по телефон или чрез електронната ни поща.

В какъв срок са извършва доставката?

Наличните на склад продукти се доставят в срок до 7 работни дни. Срокът на доставка на останалите мебели е различен в зависимост от срока, необходим за изработката им. При доставка с групажен транспорт срокът се определя индивидуално.

Как става плащането?

С наложен платеж, по банков път, през виртуалния пос на сайта (плащане онлайн), на място в офиса ни в София  в брой или с карта

При поръчки над 500 лв – авансово 30% (възможно е да изискаме авансово плащане и при поръчки на стойност под 500 лв, в зависимост от параметрите на поръчката или мястото на доставка)

При нестандартни поръчки /различни от моментните складови наличности/ аванс 30%

При плащане по банков път,  преводът трябва да бъде направен преди доставката.

Възможно е плащане с карта на адрес с подвижен ПОС /терминал/

Къде да посоча желания от мен цвят/размер, ако в продукта няма опция за избор от падащото меню?

Ако продуктът, който желаете да поръчате, няма падащо меню с опция за избор на цвят или размер, можете да попълните желаните от Вас параметри в полето за допълнителни коментари към поръчката, което се намира в стъпка 2 от потребителската кошница.

Мога ли да сменя размерите/цвета на харесната от мен мебел?

Голяма част от т.н.р. корпусна мебел (кухнеснки шкафове, секции,  спални, детски стаи  и т.н.т.) би могла да се изработи по индивидуален размер или в друг цвят.  Бихте могли да проверите възможността  за промяна в размерите/цвета  на  конкретен продукт като изпратите запитване през сайта или чрез електронната ни поща

Задавам въпрос за конкретен продукт/ пускам поръчка, а не получавам отогвор от Вас, защо?

Винаги попълвайте внимателно данните за връзка с Вас – имейл и мобилен телефон. Често се случва да не можем да се свържем с клиент  поради грешно подаден имейл или телефон.  Ако в срок до 3 работни дни нямате отговор от нас, можете да звъннете на посочените в сайта телефони или да ни изпратите въпроса си повторно.

Цветовете на снимките актуални ли са?

Възможни са несъответствия в цвета от снимката на сайта и действителните цветове на продуктите. Разминаването в нюансите може да се дължи на индивидуалните настройки на Вашия монитор.

Мебелите сглобени ли ще ми се доставят

Всички корпусни мебели (спални, кухни, детски стаи, скринове, гардероби, бюра, офис мебели и пр) се предлагат в несглобен вид, опаковани в кашони. Същото важи и за всички офис столове. Монтажът на мебелите се заплаща допълнително (при изявено жеаление от страна на клиента).

Колко стува монтажът

Стойността на монтажа се изчислява индивидуално за различните изделия. Мебелите с  фиксирани цени за монтаж можете да видите в раздел Услуги – Цени за монтаж на мебели. Бихте могли да разберете цената за монтаж на конкретен продукт  като изпратите запитване през сайта, или чрез електронната ни поща.

Искам да предявя рекламация на закупен продукт, какво да направя?

Адрес за подаване рекламации: гр. София, кв.Овча купел 1, бул. Президент Линкълн, бл. 423 или на имейл mebelibanko@gmail.com.Рекламации по телефон не се приемат.

НАЧИНИ ЗА ПЛАЩАНЕ
СПОДЕЛИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ

Онлайн магазин от Sharley's
Мебели Банко© 2004 - 2024 Всички права запазени.
Мобилна версия  Таблет версия